Kórházi megfigyelés alatt a kirabolt sztár

Infostart
2007. július 20. 20:42
Az Atomic Kitten egykori énekese, Kerry Katona klinikai megfigyelés alatt áll, miután a házuk kirablása közben az egyik támadó kést szorított a nyakához.

A 26 éves énekesnőt évek óta mániás depresszióval kezelik, a betegség pedig ismét kiújult nála, amióta öthónapos lányával együtt a betörők bezárták egy szobába és a nyakához kést szorítottak.

Szóvivője elmondta: a sztárt a betegsége miatt a történtek után azonnal kórházba szállították megfigyelésre, hogy ha súlyosbodik az állapota, akkor azonnal megfelelő kezelést kapjon.

A támadás óta a sztárnak rémálmai vannak. Irtózik a késektől, fóbiája pedig előtört, miután az egyik rabló egy hatalmas pengével fenyegette meg.

A nagy-britanniai Wilmslowban, az Atomic Kitten egykori sztárjának és családjának házába néhány napja tört be három férfi. Az asszonyt és csecsemőkorú gyermekét az egyik szobába terelték, miközben a hölgy férjét kizárták a házból.

A három rabló mintegy 100 ezer font, azaz 37 millió forint értékben vitt el tárgyakat, például a pár BMW-jét, számítógépeket és ékszereket.