Victoria Beckham lekoptatta Paris Hiltont

Infostart
2007. július 17. 07:35
Nem kér a kétes népszerűségből Victoria Beckham, aki határozottan visszautasította Paris Hilton barátkozási szándékát. A labdarúgó David Beckham felesége - és három gyermek édesanyja - attól is tart, hogy egy esetleges barátság rontaná az esélyeit arra, hogy a legnagyobb sztárok közé emelkedjen.

"Csak a holttestemen keresztül" - jelentette ki Victoria Beckham arra a hírre reagálva, mely szerint Paris Hilton szívesen barátkozna vele. "Nem is lehetnénk különbözőek. Engem soha nem látnak kiszédülni egy éjszakai klubból bugyi nélkül" - tette hozzá a közelmúltban újra összeállt Spice Girls énekesnője.

A nemrég a börtönt is megjárt Paris Hilton korábban azt nyilatkozta: szívesen meghívná Victoria Beckhamet egy kis hollywoodi kicsapongásra. "Tudom, hogy mi ketten jól kijönnénk. Lelki társak is lehetnénk" - mondta az örökösnő egy barátjának.

Más kérdés, hogy Victoria Beckhamnek a személyes megfontolásokon túl szakmai indokai is vannak a barátkozás visszautasítására. Az énekesnő attól tart ugyanis - és látva Britney Spears példáját, erre lehet is oka -, hogy a Paris Hiltonnal kötendő barátság komolyan megnehezíthetné azt, hogy a legmenőbb, A-listás sztárok közé küzdje fel magát.