Kiábrándította rajongóit a filmsztár: "Nem vetkőzöm!"

Infostart
2007. július 12. 09:14
Elkeserítő hírt közölt Orlando Bloom: a Karib-tenger kalózai és a Gyűrűk ura sztárja nem hajlandó levetkőzni a színpadon.

Nagyon reménykedtek a sármos színész hölgyrajongói, hogy Oralndo Bloom is követi majd a Harry Pottert alakító David Radcliffe példáját, és meztelenül jelenik meg a színpadon.

Csütörtökön mutatják be a West Enden David Storey 1969-es Ünnepség közben című darabját, amelyben Blomm játssza az egyik főszerepet. Ez lesz az amerikai színész londoni debütálása.

Az interneten már elterjedt a pletyka, hogy a színész "mindent megmutat magából", ahogyan Radcliffe tette az Equus-ban, a 30 éves Bloom lehűtötte a kedélyeket.

"Hallottam a pletykát, de a terjesztői nyilván nem ismerik a darabot. Egyetlen olyan jelenet sincs benne, amelyben le kellene vetkőznöm. Már a feltételezés is bizarr" - nyilatkozta.

A darab három fiútestvérről szól, akik megszöknek otthonról, mert nem akarják apjuk, az észak-angliai bányász életét élni. A darabból 1975-ben filmet is forgattak Lindsay Anderson rendezésében, a főszerepet Alan Bates játszotta.