Engedjétek szabadjára a szexet - nyilvános a nagy felmérés

Infostart
2007. július 12. 20:43
Az emberek többsége heti három szeretkezést tart ideálisnak - derült ki a világ eddigi legnagyobb, a szexuális szokásokat és vágyakat összegző felméréséből, amelyben 27 ezer 18-30 éves embert kérdezett meg a Cosmopolitan magazin.

A vágyak között előkelő helyen szerepelt a házon kívül folytatott szex is - a brit férfiak 30 százaléka szeretné ezt -, a szigetországi nők legnagyobb vágya a több előjáték, kétharmaduk legalább negyed órányit szeretne; 60 százalékuk arra vágyik, hogy a nyakukat cirógassák és csókolgassák a szeretkezés előtt.

A hölgyek csak 30 százaléka szeret nyilvánosság előtt csókolózni, a férfiak 60 százaléka ellenben arra vágyik, hogy gyakrabban megcsókolhassa a partnerét mások előtt.

Az erősebbik nem képviselőinek harmada szívesen engedné át többször a kezdeményezést, a brit férfiak 30 százaléka pedig több spontán szexet szeretne. A britek fele mondta azt, hogy humorral könnyű őket ágyba csalogatni.

Intelligencia és kitartás

A holland férfiak 70 százaléka panaszkodott azokra a rámenős nőkre, akik az orgazmus pillanatában is arról faggatják őket, hogy mit éreznek, tönkretéve ezzel a varázslatos pillanatokat.

Brazíliában nem csak a külső számít, a megkérdezettek 42 százaléka számára az intelligencia a legfontosabb a szexuális partner kiválasztásánál.

A Cosmopolitan felméréséből kiderül az is, hogy a férfiak 17 százaléka nem akar olyan nővel ágyba bújni, aki csak szép, de nem szellemes. 83 százalékuk mondta azt, hogy a fantázia hiánya nagy hiba, semmit nem ér a szeretkezés, ha egy nő passzív az ágyban.

A rossz modor nem jó ómen: a nők 18 százaléka mondta azt, hogy visszautasítaná egy modortalan férfi közeledését. A lustaság sem nyerő: a nők 65 százaléka szerint egy leendő szeretőnek kitartónak kell lennie.