A szexi újságírónő ismét akcióban

Infostart
2007. július 6. 10:26
A hírek szerint már nem kell sokat várni a Szex és New York moziváltozatára. Egy hollywoodi magazin szerint a HBO megállapodott egy filmstúdióval, így ősszel indulhat a forgatás.

A nagyfilm hírét a sorozatban Samanta Jonest alakító - egyébként magyar származású - színésznő, Kim Cattral jelentette be még tavaly decemberben. Valószínűleg nem véletlenül bízták rá a feladatot, hiszen 2004-ben egyebek mellett miatta ért véget a sorozat forgatása.

A színésznő ugyanis azt követelte, hogy Sarah Jessica Parkerhez hasonlóan neki is legyen beleszólása a forgatókönyvbe, és hogy ugyanannyi legyen a gázsija, mint a főszereplőnek. Sokak ezt a követelést annak tudták be, hogy a két szereplő viszonya megromlott.

A hírek szerint a forgatásba a sorozatban szereplő mind a négy hölgy beleegyezett, így a Miranda Hobbest alakító Cynthia Nixon és a Charlotte Yorkot játszó Kristin Davis is látható lesz a mozifilmben.

Sőt, várhatóan a Carrie Bradshaw nagy szerelmét, Mr Biget alakító Chris Noth is feltűnik a filmben.

A szexuális témájú cikkeket publikáló újságíró életét és szerelmi kalandjait bemutató sorozatot 1998-ban kezdték el forgatni, és hat évvel később készítették el az utolsó részt.