Eladta a szüzességét, hogy legyen pénze tandíjra

Infostart
2007. július 4. 05:12
Szülei tudta nélkül bocsátotta áruba a szüzességét egy brit lány, hogy ki tudja fizetni a tandíjat. Álnéven hirdetett egy olyan honlapon, amelyen elsősorban prostituáltak kínálják szolgáltatásaikat.

A babaarcú, 18 éves Carys Copestake tízezer fontot (3,6 millió forintot) kért a szüzességéért. "Barnahajú, zöld szemű, arányos testalkatú, csinos lány eladná a szüzességét" - olvasható a hirdetésben.

A tizenéves még a szüleivel él, de úgy gondolta, segít nekik előteremteni a tandíjat; fizikát szeretne tanulni szeptembertől a manchasteri Salford Egyetemen.

"Egész életemben arról álmodtam, hogy a szüzességem elvesztése különleges esemény lesz, és megvárom vele az igazit. Más vagyok, mint a többi lány, akik minél előbb meg akarnak szabadulni az ártatlanságuktól" - mondta el a honlap munkatársának.

"Kíváncsi vagyok magamra, és a másik nemre is. Meg akarom ismerni a szexet, azt szeretném, ha valaki mindenre megtanítana. Viszont pénzre is szükségem van a tanulmányaim finanszírozásához. Gondoltam, két legyet ütök egy csapásra" - tette hozzá.

Carys szerint sok fiú jelentkezett, hogy segítsen a "problémáján". "De kaptam néhány hátborzongató levelet, és sok üres ígéretet is. Nagyon óvatosnak kell lennem, hiszen bármelyikük lehet az ismerősöm - akár az egyik tanárom is."

A honlap munkatársa azért faggatta ki a lányt, hogy kiderítse: tényleg szűz-e, nem pedig egy prostituált próbálkozik az átverő hirdetéssel.

Carlys egyébként elkelt. "Készpénzt ígért, és csütörtökön nyélbe is ütjük a dolgot" - számolt be a sikeres üzletről.