Újra együtt forgat a két világsztár jóbarát

Infostart
2007. június 27. 07:20
Több mint tíz év után újra együtt forgat majd Robert De Niro és Al Pacino, a két veterán színészhez pedig egy harmadik világsztár, a rapper 50 Cent is csatlakozhat.

A Righteous Kill (szó szerinti fordításban Jogos gyilkosság) forgatása szeptemberben kezdődik, a szereposztás azonban már minden bizonnyal végleges.

A thrillerben a Robert De Niro és Al Pacino alakította detektívpáros nyomozását követhetjük végig egy sorozatgyilkos után, amelynek során egy drogdíler - akinek szerepét minden bizonnyal 50 Cent, azaz Curtis Jackson játssza majd - segíti őket.

A két veterán világsztár A keresztapa 1974-es második része óta nem forgatott együtt, csupán egyetlen közös jelenetük volt az 1995-ben készült Szemtől szemben című filmben.

Curtis Jackson számára sem lesz idegen a forgatás: ő saját életrajzi ihletésű filmjében, a Pénzed vagy életedben játszott már.

A 60 millió dolláros költségvetésű Righteous Killt az a Jon Avnet rendezi, akinek nevéhez egyebek mellett a Sky kapitány és a holnap világa, a Bigyó felügyelő vagy a Vörös sarok című filmek fűződnek.