Mégsem mesélt vicceket kivégzése közben

Infostart
2007. június 27. 10:08
Hiába gyűjtött több tucat viccet a siralomházban Patrick Knight, a 39 éves férfi kivégzése előtt végül mégsem tréfálkozott.

A gyilkosság miatt halálra ítélt férfi az utóbbi időben mintegy 20 levelet kapott naponta, közülük sokban vicceket küldtek neki.

"Azt ígértem, hogy vicceket fogok mondani. A halál szabaddá tesz, ez pedig a legnagyobb vicc" - mondta Patrick Knight a kivégzése előtti percekben az utolsó szó jogán.

"A másik vicc pedig az, hogy nem én vagyok Patrick Bryan Knight, és már nem tudjátok leállítani a kivégzést. Folytassuk, én végeztem" - hangzottak a férfi utolsó szavai.

A börtön szóvivője, Michelle Lyons cáfolta, hogy nem Patrick Knightot végezték ki. Mint elmondta, ezt az ujjlenyomatok is igazolják.

A 39 éves férfit egy, a szomszédjában élőházaspár megöléséért ítélték halálra, és végezték ki magyar idő szerint szerda hajnalban egy texasi börtönben. A gyilkosságokat 1991-ben követte el.

Patrick Knight kivégzése a negyedik volt Texasban júniusban, és további tíz várható a következő hetekben, az állam ezzel csúcstartó a kivégzések számát tekintve az Egyesült Államokban.