Madonna újabb csodaházat vett

Infostart
2007. június 26. 07:55
Lassan ingatlanmogullá válik Madonna, hiszen az amerikai énekesnő megvette a londoni otthona mellett álló házat - nem kis összeget, 6 millió fontot (2 milliárd 200 millió forintot) fizetve érte.

Halmozza az ingatlanokat Madonna. A hírek szerint az amerikai énekesnőnek már öt londoni ingatlana van, legutóbb például 6 millió fontért (2 milliárd 200 millió forintért) megvette az otthona melletti házat.

A vásárlásnak nem csak azért van értelme, mert egy török mondás szerint "nem házat veszel, hanem szomszédot", hanem azért is, mert így össze tudja nyitni a két ingatlant.

A 48 éves Madonna jelenleg egy 7 millió fontos (2,5 milliárd forintos) házban lakik férjével, a filmrendező Guy Ritchie-vel és gyermekeivel, Lourdes-szel, Roccóval és az örökbefogadott David Bandával.

A London előkelő, Marylebone negyedében található tíz hálószobás házra egyébként mások is pályáztak. A legjobban természetesen az előző tulajdonos, Paul Davies fejlesztő járt, aki egy éve 3,1 millió fontért (2 milliárd forintért) vette meg az ingatlant. Jó üzlet volt...