Egy angol szám lett minden idők legirritálóbb dala - videó

Infostart
2007. június 26. 07:00
Megvan minden idők legirritálóbb dala: az interneten szavazók James Blunt megaslágerét találták a legborzasztóbbnak, valószínűleg azért, mert annak idején még a csapból is a You Are Beautiful folyt.

A dal tizenegy ország slágerlistájának csúcsára jutott fel, és olyan sokáig maradt ott, hogy a hallgatók egyszerűen megunták.

"James Blunt nem a magától értetődő választás, de bármelyik dal, amely ilyen sokáig marad No1, idegesítő lesz" - mondta a onepoll.com piackutató munkatársa.


A második legirritálóbb az Axel F című dal lett a Crazy Frogtól. A motorossapkás zöld béka első dala az internetről, a rádiókból, de még a mobiltelefonok csengőhangjaiból is ismerős lehet.



A harmadik a kilencvenes évek egyik tinizenekarának, a Hansonnak egyik legismertebb száma, a Mmm Bop.



A tízes listán ott van még a brit gyerekek egykori kedvencének, Mr. Blobbynak dala, valamint a Tweets Birdie Songja, amit nálunk csak kacsatáncként ismernek.

A sorban egyebek mellett helyet kapott még az új felfedezett, Mika első nagy sikere, a Grace Kelly, Celine Dion Titanic-betétdala, a My Heart Will Go On, és a Los Del Rio legismertebb slágere, a Macarena.