Újabb csapás a lányát elvesztő férfi számára

Infostart
2007. június 21. 20:50
Valaki ellopta a pénztárcáját a másfél hónappal ezelőtt eltűnt kislány édesapjának Londonban. Gerry McCannt nem érdekli a pénz, ő csak lánya két fényképét szeretné visszakapni.

Gerry McCann azért tért vissza Nagy-Britanniába, hogy arról a kampányról egyeztessen, amelyet feleségével elrabolt kislányuk, Madeleine visszaszerzése érdekében indítottak.

Nagyjából egy óra múlva, hogy megérkezett a brit fővárosba, valaki kiemelte a farzsebéből a tárcáját.

Philomena McCann, a férfi testvére azt mondta: a Portugáliában a család felé áradó jóakarat után demoralizáló a londoni lopás.

Előrehajolt, hogy valamit beletegyen a hátizsákjába, amikor valami mocskos állat kiemelte a pénztárcáját a farzsebéből. Nem érdekel minket a pénz, de a képeket vissza akarjuk szerezni - közölte.

Az egyik kép 15 hónapos korában, a másik pedig nemrég egy templomban készült Madeleinről.

Abban bízom, hogy a tolvaj, aki elvitte a pénztárcát, elszégyelli magát, amikor rájön, mit tett, és visszajuttatja hozzánk a képeket a legrövidebb időn belül - mondta Philomena McCann.

A kardiológus Gerry McCann a Faróból hazafelé vezető légi úton orvosi segítséget nyújtott egy utasnak, aki rosszul lett.

Madeleine McCannt május 3-án rabolták el az ágyából a portugáliai Praia da Luz-ban, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak.

A házaspár korábban azt mondta, addig nem hagyják el Portugáliát, amíg kislányuk elő nem kerül. A nyomozás állásáról itt olvashat részleteket!