"A szomorúság és a félelem" Paris Hilton szemeiben

Infostart
2007. június 14. 05:13
Elhíresült pornóvideójával heccelték börtöntársai Paris Hiltont, aki egyre nehezebben viseli a bezártságot.

"Paris biztos tudja, hogyan kell viselkednie a nehéz időkben, láttuk a filmen" - mondta az egyik elítélt a kaliforniai börtönben, arra utalva, hogy évekkel ezelőtt felkerült az internetre az az amatőr szexfilm, amelyen a 26 éves sztár és akkori barátja Rick Salomon látható.

Egy másik elítélt azzal viccelődött, hogy az "Egy éjszaka Parisban" című pornóvideó mintájára a dúsgazdag örökösnő elkészíthetné az "Egy éjszaka a börtönben" című filmet is.

A folyamatos inzultust nehezen viselő Paris Hilton hangosan zokogott édesanyjának.

"Sokat sír, és egyáltalán nem használ sminket. A szomorúságot és a félelmet lehet látni a szemeiben" - mondta a 46 éves Danita Daniel, aki a hotellánc-örökösnőhöz hasonlóan bevont jogosítvánnyal vezetett, és ezért 45 napos büntetését tölti.

Paris Hiltont korábban 45 napnyi elzárásra ítélték, mert azt követően is autóvezetésen érték, hogy gyorshajtásért és ittas vezetésért bevonták a jogosítványát.

A büntetést később 23 napra csökkentették, a botrányos életű sztár azonban mindössze három napot töltött a rács mögött, majd elengedték az egészségi állapotára hivatkozva.

Úgy tűnt, büntetését házi őrizetben töltheti le otthonában, és mindig magánál kell tartania egy elektronikus nyomkövetőt, azonban Los Angeles város jogi képviselője megtámadta a döntést, így a bíróság ismét az elzárás mellett döntött.