Egész életében játszana és sörözne az angol herceg

Infostart
2007. június 13. 19:20
Vilmos herceg szerint öccse egész nap csak számítógépes játékokkal játszana és sörözne, ha nem a királyi családba születik. A tréfásnak szánt megjegyzés akkor hangzott el, amikor az angol hercegeket arról kérdezték: mivel foglalkoznának, ha egy átlagos családban látják meg a napvilágot.

A Sun riporterének kérdésére az idősebb herceg, Vilmos azt felelte: kiskorában rendőr szeretett volna lenni, de ma már nem így gondolja.

"Talán helikopterrel repülnék. Igen, valamilyen helikopter pilótája lennék, és az ENSZ-nek dolgoznék, vagy valami hasonló" - jelentette ki a trón második számú várományosa.

"Valamilyen aktív, a szabadban végezhető és élvezetes munkám lenne, amellyel embereken is tudok segíteni" - tette hozzá.

A riporter ezután Harry hercegnek tette fel ugyanezt a kérdést, de még mielőtt a megszólított válaszolhatott volna, Vilmos közbevágott: "egész nap ülne, játszana a számítógépen és sört vedelne".

Harry csak nevetett bátyja szavain, majd azt mondta: "Óh, igazán köszönöm! Õszintén szólva nem tudom, hogy nézne ki a dolog, de valószínűleg Afrikában élnék, minden időmet ott tölteném".

Harry herceg barátnőjének családja egy farmot működtet Zimbabwében.