Alsónadrágjaival védekezett a bíró

Infostart
2007. június 13. 19:00
Felmentették azt a londoni bírót, akit azzal vádoltak, hogy két alkalommal is a nemi szerveit mutogatta egy nőnek a vonaton.

A legutóbbi tárgyaláson az 56 éves, háromgyermekes családapa egyebek mellett Calvin Klein alsónadrágjait mutatta fel, mint mondta, ilyeneket szokott hordani, vagyis a kabát és nadrág alatt is felöltözik.

Az őt gyanúba keverő nő ugyanis azt állította, hogy a férfi, aki tavaly októberben két alkalommal is a nemi szerveit mutogatta neki az egyik londoni ingázó vonaton, nem viselt alsóneműt.

A megvádolt bíró a tárgyaláson kijelentette: soha életében nem látta a nőt, és a viselkedés, amellyel megvádolták, ellenkezik a természetével, és teljesen irracionális lenne egy emberekkel zsúfolt vonaton.

Sir Stephen Richards elismerte, hogy van némi hasonlóság közte és a nő által mobiltelefonjával lefényképezett magamutogató között, de szerinte azon az ingázó vonaton sokan néznek ki hasonlóan, mert ugyanolyan stílusú munkahelyekre igyekeznek.

A bírót felesége is védelmébe vette, mint mondta, el sem tudja képzelni, hogy férje ilyesmire vetemedjen, mert az teljesen ellentétes lenne a természetével.

A westminsteri bíróság végül úgy határozott, hogy a bizonyítékok elégtelenek, így felmentette Sir Stephen Richardsot.