"Egyszer Mariah Carey mellét is meg akarta fogdosni"

Infostart
2007. június 11. 21:00
Elege lett a veszélyből a drogfüggő Lindsay Lohan testőrének: a férfi otthagyta munkáját, és elmondta, mit kellett kiállnia a húszéves lány mellett.

Lee Weaever két évig dolgozott a színésznőnek, akiről újabb felkavaró képek jelentek meg a sajtóban.

"Hollywood néhány legvadabb sztárjának dogoztam már, de annyira egyikük sem vesztette el a fejét, mint Lindsay" - kezdte a 48 éves testőr, aki hozzátette: a lány meg akart halni, és több drogot szedett, több alkoholt ivott, mint bárki, akivel eddig dolga volt.

"Már számon se tudtam tartani, hány alkalommal hittem azt, hogy túladagolta a szert, és hányszor kellett hazavinnem partikról. Minden reggel megkönnyebbülten sóhajtottam fel, ha láttam, hogy még életben van" - emlékezett vissza Lee Weaver.

A kések meggyőzték

A férfi azután döntött a távozás mellett, hogy látta azokat a képeket, amelyeken a sztár és egy barátnője, láthatóan zavart állapotban késekkel pózolnak a kamera előtt.

A testőr szerint Lindsay Lohan semmiféle fegyvertől nem tartott, ha kokainszerzésről volt szó: egy alkalommal a lány egy drogdílerrel találkozott, aki kevesebb szert adott neki, mint amennyit kért.

Erre a sztár ütlegelni kezdte a terjesztőt, aki pisztolyt rántott, így Weaver kénytelen volt beavatkozni. A lány sikoltozott, hogy forduljanak vissza, mert kell neki a kábítószer, miután testőre betuszkolta az autóba és elhajtott.

A férfi beszámolt arról is, micsoda drogorgiát tartott a színésznő, és az énekes Lionel Richie lánya, Nicole. Mindketten kiütötték magukat, Lee Weavernek pedig ismét a karjaiban kellett az autóig vinnie az eszméletlen lányt.Leszbikus?

A testőr első feladata két évvel ezelőtt az volt, hogy elkísérje Lindsay Lohant egy Beverly Hills-i partira.

"Egész éjjel szívott. Amint besétált a bulira, újabb adagot szippantott fel. Felállt egy asztalra és úgy táncolt, hogy a ruháját a feje fölé emelte, a szemei pedig forogtak az üregükben."

"Mondtam a drogot osztogató fickónak, hogy ne adjon többet, mire közölte: nem lehet, Lindsay meg fog őrülni. Röviddel ezután a lány sikoltozni kezdett, és mindenkit megpróbált megrúgni, aki a közelébe ment" - mondta a férfi.

A testőr arról is beszélt, hogy végül már nem is számolta, hány lányt vitt fel magához a sztár egy-egy görbe este után; egyszer állítólag még Mariah Carey mellét és fenekét is meg akarta fogdosni, de volt, hogy a vécében egy lánnyal csókolózott.

Könyv a nehéz évekről

Lee Weaver most könyvet ír azokról az évekről, amit sztárok testi épségének őrzésével töltött olyan csillagok mellett mint Kim Basinger, Brad Pitt, Eddie Murphy vagy Pamela Anderson.

"Sosem hallottam róla, mielőtt felkértek a munkára. Csak 18 volt, de vigyázni rá maga volt a rémálom, és a stressz, amit ki kellett állnom, elviselhetetlen. Nagyon remélem, hogy felhagy a drogozással, de attól tartok, hogy mielőtt ez megtörténne, vagy megöli magát, vagy mással végez" - mondta a testőr.