Fény derült David Beckham titkára - nézze meg!

Infostart
2007. június 5. 09:37
Az angol labdarúgó válogatottba a hét végén visszatért David Beckham egy olyan speciális japán tapaszt használ, amely enyhíti a hátfájdalmakat. A csodaszer hódító körúton van a profi sportolók között.

Másodvirágzását éli David Beckham, hiszen a pár hónapja még klubcsapata, a Real Madrid keretéből is kitett labdarúgó visszaverekedte magát a spanyol csapatba, mi több, múlt hétvégén közel egy év után pályára lépett a válogatottban is.

A 32 éves középpályásról készített képeken jól látszik, hogy David Beckham is csatlakozott a legújabb őrülethez. Meghódította ugyanis a sportvilágot egy japán módszer, melynek lényege, hogy a sportolók hátára ragasztott tapaszok segítenek a hátfájdalmak elviselésében, illetve könnyítik a testrészre nehezedő nyomást.

A szalagokat a hetvenes években fejlesztette ki Japánban Dr. Kenzo Kase. A módszerrel a Real Madrid szakemberei ismertették meg Beckhamet, aki először a csapat legutóbbi mérkőzésén viselte a szalagokat.

"Már körülbelül egy éve használjuk a tapaszokat, már több játékos is használta azokat, mióta azonban Beckhamet így fényképezték le, mindenki ez iránt érdeklődik" - mondta a Real Madrid szóvivője, Juan Carlos Hernandez.

A tapaszok egyébként olyan különleges, rugalmas anyagból készültek, amely megvédi az izmokat.