Bruce Willis: "Megöllek téged és a barátaidat!"

Infostart
2007. június 5. 07:30
Meglehetősen féltékenyen őrzi három lánya tisztességét Bruce Willis. Az amerikai színész nem könnyű eset, erről alighanem sokat mesélhetnének Rumer, Scout és Tallulah hódolói.

Nem lehet egyszerű Bruce Willis lányának lenni - legalábbis ami a randikat illeti... A színész ugyanis nem is titkolja: féltékenyen őrzi leányai tisztességét és ezt minden alkalommal a potenciális udvarlók tudomására is hozza.

"Egyáltalán nem vagyok kemény. Csak annyit mondok a fiúknak, hogy szeretnék találkozni velük - ez az egyetlen dolog. Aztán rájuk nézek azzal a bizonyos nézéssel" - mesélte Bruce Willis.

"Egyikőjükre mindig ráruházom a felelősséget. Ha többen jönnek hozzánk, mondjuk egy medencés partira, csak annyit mondok: 'Hé, haver, hogy is hívnak?', mire ő megmondja a nevét, mondjuk Cinjun. Erre én azt mondom neki: 'Cinjun, te vagy a felelős. Ha bármelyik lányommal történik valami, először téged vonlak felelősségre, aztán a szemed láttára megölöm az összes barátodat, majd téged is kinyírlak'" - ismertette sajátos módszerét a Drágán add az életed-filmek főhőse.

Bruce Willisnek egyébként három lánya van a Demi Moore-ral kötött házasságából, Rumer, Scout és Tallulah.