Élete legnagyobb sokkja: "egyszerűen megsemmisültem"

Infostart
2007. június 1. 05:41
Egy mozirajongó életének legnagyobb sokkját kapta, amikor egy moziban azt látta a vásznon, hogy a barátja megkéri a kezét.

A 24 éves Heather Hickey imád moziba járni. Éppen ezért nem indult különlegesnek az az este sem, amikor barátjával elmentek megnézni a Karib-tenger kalózai című film legújabb részét.

A kétgyermekes anya (mindkét gyerek a barátjától van...) majdnem sokkot kapott, amikor a film kezdete előtt egyszer csak megjelent - az egyébként mellett ülő - barátja a filmvásznon és megkérte a kezét. Természetesen az egész nézőtér hatalmas üdvrivalgásban tört ki.

"Teljesen sokkos állapotban voltam, egyszerűen megsemmisültem. Az egyik pillanatban még a székünkben ülünk popcornt eszegetve, a következőben pedig megjelenik Mark a vásznon. Azt mondta: 'Remélem, ez elég romantikus. Minden porcikádat imádom és szeretném, ha ezt az egész világ tudná.' Megfordultam, hogy ránézzek, ott volt féltérden egy gyűrűvel a kezében. Annyira meg voltam döbbenve, hogy meg sem tudtam szólalni, így csak összeölelkeztünk. Aztán kisírtam a szemem" - mesélte Heather Hickey.

A 27 éves Mark Spencer eredetileg csak arra kérte a rochdale-i mozi főnökeit, hogy vetítsenek le egy írott üzenetet, ám a mozisoknak jobb ötletük volt és segítettek neki megcsinálni a felvételt.

"Saját magamat is megleptem, hiszen nem vagyok a nagy gesztusok embere, de nekem Heather a mindenem és vele szeretném tölteni életem hátralévő részét" - vallotta be Mark Spencer.