Meglepő fordulat a Beatles volt producerének gyilkossági ügyében

Infostart
2007. május 30. 21:40
Gyilkosság áldozata lett Lana Clarkson - vélekedett a halottkém az áldozaton talált horzsolások alapján a pincérnő megölésével vádolt híres zenei producer, Phil Spector tárgyalásán.

Louis Pena halottkém a nő megölésével vádolt zenei producer, Phil Spector Los Angeles-i tárgyalásán elmondta, a zúzódások arra utalnak, hogy a pisztoly csövét valaki a nő szájához szorította a lövés előtt.

A halottkém hozzátette: egy tompa tárgy felsértette Lana Clarkson nyelvét, emellett voltak horzsolások a jobb karján és csuklóján, ám ezek eredetét nem tudta megfejteni.

Louis Pena szerint a korábban színésznőként is dolgozó Lana Clarkson reményekkel teli ember volt, akivel kapcsolatban nem tudni depresszióról vagy korábbi öngyilkossági kísérletekről, ezért nem valószínű, hogy végzett magával.

Lana Clarkson két nyugtatót vett be a halála előtti órákban, ám ezeket erős fejfájásra és nem depresszió miatt szedte - mondta a halottkém.

A 67 éves zenei producer ügyvédei azzal érvelnek, hogy a nő öngyilkosságot követett el.

A vád szerint a Beatles és Tina Turner volt producere villájában megölte a pincérnőként dolgozó Lana Clarksont 2003 februárjában, miután visszautasította szexuális közeledését.

Spectort 2003 novemberében tartóztatták le, majd egymillió dolláros óvadékért szabadlábra helyezték.

A per során a producer több korábbi barátnője tanúskodott, és többen közülük beszámoltak Spector erőszakos természetéről, és arról, hogy pisztolyával fenyegette őket.