Mindent megadna a sztármodell, ha a férje visszafogadná

Infostart
2007. május 28. 07:41
Mindent megadna Heather Mills, ha Paul McCartney visszafogadná. Az egykori modell több tízmillió fontot kap a válás után, de a barátainak bevallotta: semmit sem ér a pénz, ha a szerelmét elveszítette.

A 39 éves egykori modell szeretne még egy esélyt kapni a házassága megmentésére. Barátainak az American Idol tiszteletére rendezett Los Angeles-i partin vallotta be, hogy élete legszebb időszaka volt az a pár év, amikor Paul McCartney felesége volt.

Mills az egész parti idején nagyon szomorúnak tűnt. "Egyáltalán nem tűnt pénzhajhász nőszemélynek, aminek pedig mindnyájan gondoltuk. Lerítt róla, hogy hiányzik neki Paul" - nyilatkozta az egyik vendég.

McCartney és Mills elkeseredett harcot vívott hároméves lányuk, Beatrice nevelésének jogáért, és mindketten bevetettek minden eszközt, hogy befeketítsék a másikat.

A múlt héten azonban mindenki meglepetésére olyan képek jelentek meg a bulvárlapokban, amelyen a házaspár békésen és barátságosan beszélget, miközben átadják a másiknak a kislányt.

Heather Mills azt is elárulta a partin, hogy bár nagyon szeretne, nem költözik Los Angelesbe. "Közösen akarja felnevelni Beatrice-t Paullal, ezért kész feladni a hollywoodi karrierről szőtt álmait" - mesélte a neve elhallgatását kérő forrás.