Ivás miatt kirúgták az iskolából a világsztár tinilányát

Infostart
2007. május 27. 17:24
Bob Geldof 16 éves lányát felfüggesztették az iskolából, mert ivott és dohányzott. Pixie-t egy héttel az évzáró vizsgák előtt hazazavarták az egyik legelegánsabb londoni magániskolából.

A sztár a hírek szerint tajtékzott a dühtől, mikor kiderült, mit művelt a lánya. Geldofot az sem hatotta meg, hogy Pixie nem egyedül esett bűnbe; a lap felvételei szerint a barátai sem voltak sokkal jobb állapotban.

A felvételek felkerültek az internetre is. Ráadásul a bulit nyilvánvalóan tanulás helyett tartották - alig néhány nappal az év végi záróvizsgák előtt.

"A büntetés talán kegyetlennek tűnik, de egy ilyen iskolában nem tűrhetjük ezt a fajta viselkedést" - indokolta meg a felfüggesztést egy neve elhallgatását kérő tanár.

Az 52 éves sztár különösen azért dühös, mert nagyobbik lánya, Peaches annak idején nem tudott bekerülni ebbe az iskolába - a kicsi pedig ilyen bután eljátszotta az esélyeit.

Gedof attól is fél, hogy a legkisebb lánya, Tiger Lily a nővére botrányos viselkedése miatt nem nyer majd felvételt a jó hírű Alleyn's Schoolba.