Egymás után szakítanak a hollywoodi sztárok

Infostart
2007. május 26. 20:05
Hollywood sosem a hírességek hosszan tartó, kiegyensúlyozott kapcsolatáról volt híres, de májusban különösen sok szerelem ért véget. Ezekből válogattunk.
Pamela Anderson és Tommy Lee

A Baywatch egykori sztárja és a Motley Crue dobosa már többször összejött és szakított. Habár 1996-ban még egy közös szexfilmet is forgattak, most Pamela Anderson határozotan közölte: Tommy Lee nem az esete.

A már sok férfit "elfogyasztó" kebelcsoda legutóbb a Cannes-i Filmfesztiválon David Binn-nel jött össze, és a jelek szerint nagyon elégedett, ahogyan fogalmazott, pontosan olyan, amilyennek egy férfinek lennie kell: nagyon erős és nagyon nyugodt.

Jessica Simpson és John Mayer

A csinos énekesnő kilenc hónapig járt John Mayerrel, és bár nem akarta kommentálni a találgatásokat, a jelek szerint a kapcsolatnak vége.

Jessica Simpson a hétvégén egyedül népszerűsítette új filmjét, és amikor a szakításról kérdezték, csak annyit mondott: nem szeretne erről beszélni, de egyébként köszöni szépen, nagyon boldog.

Nicole Richie és Joel Marden

Amikor minden nagyszerűnek tűnt a Good Charlotte énekese és kedvesének november óta tartó kapcsolatában, egyszer csak beütött a krach. A pár ausztráliai útján fordultak rosszra a dolgok; az ausztrál MTV díjkiosztóján csúnyán összekaptak, és Joel könnyekben tört ki.

Noha hivatalosan senki sem beszél szakításról, a párt nem látták együtt, mióta visszatértek Ausztráliából.

Paris Hilton és Josh Henderson

Josh Henderson valószínűleg csak a hírnévre vágyott, amikor összejött Paris Hiltonnal. Amióta ugyanis Paris kisasszonyt börtönbüntetésre ítélték, nem látni a fiatalembert a szállodalánc-örökös hölgy közelében.

Pedig ők voltak Hollywood legfelkapottabb párja, mióta egy áprilisi divatbemutatón összejöttek. Kritikusok ugyanakkor már akkor arra gyanakodtak, hogy Josh Henderson így próbál ismertségeket szerezni Hollywoodban.