Elképesztő fordulat Paris Hiltonnál

Infostart
2007. május 14. 08:57
Paris Hilton bármit vállalna azért, hogy elkerülje a börtönt: bár a múlt héten még úgy gondolta, vállalnia kell a felelősséget tetteiért, most akár apácaságot is fogadna, hogy megmeneküljön.

Az éjszakai kicsapongásairól és szexvideóiról is híres Hilton-lány azt állítja, hogy levetette vadócságát, és hajlandó lemondani szenvedélyeiről azért, hogy elkerülje a börtönt.

Az örökösnőt 45 napos elzárásra ítélték, amiért ittas vezetés miatt felfüggesztett jogosítványa ellenére volán mögé ült, a körülményekhez képest kissé fellélegezhet, hiszen elképzelhető, hogy börtönbüntetésének csak a felét kell rácsok mögött töltenie.

Mint a kisangyal

Nyilvánvaló, hogy Paris Hilton ezt sem akarja vállalni, ezért, hogy mindenkit meggyőzzön ártatlanságáról, első lépésként visszafogottabban kezdett öltözködni, és elmondta barátainak, hogy le kell szoknia az italról, kevesebbet vásárol majd, és felhagy a luxusautókkal való száguldozással is.

Ezek után meglátogatta kórházban fekvő édesapját, akinek egy hatalmas, kézzel készített üdvözlőkártyát vitt ajándékba. A sztár emellett elkezdett önvédelmi technikákat tanulni személyi edzőjétől, mert attól tart, hogy cellatársai zaklatják majd.

Azonos bánásmód

"Paris ügyvédei ragaszkodnak ahhoz, hogy védencük úgy él, akár egy apáca. Azt a szigorú tanácsot kapta, hogy hagyjon fel a hollywoodi kölykökre jellemző viselkedéssel, és legyen alázatos, amíg azért küzdenek, hogy megmentsék a börtöntől" - mondta a lány egy barátja.

A Hilton-szállodalánc örökösnőjének június 5-én kell bevonulnia a női börtönbe, ahol ugyanolyan kezeslábast kell majd viselnie, és ugyanabban a közös zuhanyzóban kell tisztálkodnia, mint a többi elítéltnek.