"Minden nő golyót érdemel a fejébe"

Infostart
2007. április 5. 10:47
Fordulat várható a gyilkossággal vádolt Phil Spector kaliforniai perében, az ügyészek ugyanis olyan bizonyítékokat készülnek előterjeszteni, amelyek szerintük igazolják a híres producer bűnösségét.

Az egyik dokumentum szerint például a heves vérmérsékletű Phil Spector egy alkalommal puskát szorított egyik női alkalmazottjának fejéhez, amikor a hölgy túl korán akart elmenni egy partiról.

Egy másik lehetséges bizonyíték egy korábban nyomozóként dolgozó férfi vallomása, aki szerint a producer az 1995-ös vagy 96-os karácsonyi mulatságon kijelentette: "minden nő megérdemli, hogy meghaljon, golyót érdemelnek a fejükbe" - mindezt cifra káromkodások kíséretében.

A rockzenét a wall of sound technikával forradalmasító Phil Spectort azután vették őrizetbe, hogy Lara Clarkson színésznő tisztázatlan körülmények között, egy lőtt sérülés miatt halt meg 2003 februárjában a producer Los Angeles-i otthonában.

A körzeti ügyész helyettese szerint az új bizonyítékok alátámasztják majd, hogy Spector korábban több alkalommal is lőfegyverrel terrorizált nőket.

A jelenleg egymillió dolláros óvadék ellenében szabadlábon lévő férfi egy barátjának azt írta: a színésznő egy "véletlenszerű öngyilkosság" miatt halt meg. Ügyvédei szerint Lara Clarkson mindkét kezén lőpornyomokat találtak, ami igazolja, hogy önmagával végzett.