A szeretőtől a korbácsig: bizarr dolgok az ágy alatt

Infostart
2007. március 29. 06:40
Meglepő eredményeket hozott egy felmérés, amelynek készítői arra voltak kíváncsiak, vajon mi található az ágyak alatt. A skála a titkos szeretőtől a szexuális játékszerekig terjed.

A Travelodge szállodalánc által készített vizsgálatban kétezer embert kérdeztek meg, mi mindent találtak már az ágyuk alatt.

A legmeglepőbb valószínűleg annak a férfinak az esete, aki hazatérése után feleségét a párnák között találta, és miután egy furcsa hangot halott, benézett az ágy alá, ahol hitvese megszeppent szeretőnőjével találta szemben magát.

Egy hölgy viszont gázszivárgástól félt, ám a szag végül szintén az ágy alá vezetett, ahol megtalálta férje két évvel korábban focizás után levetett zokniját.

Egy férfi mostohaanyjának segített odébb cincálni az ágyat, ami olyan jól sikerült, hogy a nő szexuális segédeszközei is előkerültek.

Többen is beszámoltak arról, hogy időnként piszkos tányér, penészes kínai egytálétel, vagy éppen egy gitár kerül elő fekhelyük alól.

A megkérdezettek egyharmada elismerte, hogy évente csak egyszer porszívóz az ágya alatt, egynegyede pedig azt mondta, hogy mérges lenne, ha valaki benézne oda.