A Jó barátok sztárja félmeztelenül mocsokban fetreng - képek!

Infostart
2007. március 21. 09:03
Új sorozatban szerepel Courteney Cox, a Jó barátok egykori sztárja - a színésznő a "Dirt" (Mocsok) című műsorban egy bulvárlap szerkesztőjét alakítja. A sorozat reklámozása végett még abba is beleegyezett, hogy olyan képek készüljenek róla, melyek piszkosan ábrázolják.

Egy bulvárlap szerkesztőjét alakítja legújabb sorozatában Courteney Cox, akit a Jóbarátok (Friends) sztárjaként ismert meg a szélesebb közösség. A 42 éves színésznő a sorozatban a pedáns Monica Gellert alakította.

Ezzel szemben legújabb műsora promóciója érdekében még abba is beleegyezett, hogy olyan képek készüljenek róla, amelyek mocskosan, félmeztelenül ábrázolják.

Ha kíváncsi a fotókra, itt megnézheti őket!

Courteney Cox egyébként egy interjúban azt is elárulta, hogy nagyon elege van a lesifotósokból, ráadásul fogalma sincs: honnan szerzik információikat.

"Nemrég egy partit adtam Jennifer Aniston részére. Nem tudom, ki szivárogtatta ki, de egész nap tele volt minden paparazzival - gyakorlatilag hemzsegtek" - panaszkodott a színésznő, aki elviselhetetlennek nevezte, hogy valahányszor kilép a házából, követik a lesifotósok.