"Böske vagyok. Bocs, de jelenleg nem vagyok a trón közelében"

Infostart
2007. március 6. 06:51
Kissé megdöbbent II. Erzsébet, amikor meghallotta a saját üzenetrögzítőjére felvett szöveget. A brit királynő ugyanis unokáit, Vilmost és Harryt kérte meg egy rövid üzenet felmondására, amit ők, a maguk módján, teljesítettek is.

"Üdv, hogy ityeg? Böske vagyok. Bocs, de jelenleg nem vagyok a trón közelében. Ha Fülöpöt szeretnéd elérni, nyomd meg az egyes gombot. Ha Károlyt, akkor a kettest, ha pedig a kutyákat, akkor a hármast" - szólt a kétségkívül kissé meglepő üzenet.

A brit bulvárlapok szerint II. Erzsébet először megdöbbent, de később már mosolygott a dolgon, különösen, amikor arra gondolt, hogy vajon milyen fontos telefonálók hallhatták az üzenetet.

Más kérdés, hogy az uralkodó személyi titkára már nem volt ennyire elkápráztatva a tréfától. Állítólag majdnem leesett a székről, amikor először tárcsázta a királynő számát.

A 80 éves II. Erzsébet egyébként próbálja tartani a lépést a kor technikai kihívásaival. Unokái például megtanították sms-t írni, miután 2001-ben kapott egy telefont a yorki hercegtől.