Újabb pikáns részletek a sztárpár válásáról

Infostart
2007. március 2. 05:44
Folytatódik Paul McCartney és Heather Mills válópere, és bár a pár el akarta kerülni a nagy felhajtást, lassan a nagyközönség is megismeri kettejük elszakadásának minden részletét.

A zenész ügyvédei nemrég egy megegyezés tervezetét adták át Heather Millsnek, amelyben szerepeltek Paul McCartney feltételei is: többen tudni vélték, hogy az egykori Beatle azt kötötte ki, hogy feleségének titokban kell tartania házasságuk részleteit.

A megállapodás azonban valószínűleg nem jött létre, hiszen szerdán ismét a bíróságon találkozott a két híresség: mindketten jogászaikkal érkeztek a tárgyalás előtti meghallgatásra.

A 39 éves Heather Mills és Sir Paul 2006 májusában jelentették be, hogy véget kívánnak vetni házasságuknak, és bár az elején mindketten a kulturált válásban reménykedtek, az ügy egyre jobban eldurvult.

Nem tudni, kihez kerül a gyerek

Még az sem dőlt el, melyiküknél marad hároméves kislányuk, Beatrice.

Korábban kiszivárgott, hogy az asszony a bíróságon bejelentette: férje több alkalommal bántalmazta, állítólag egyszer akkor is szándékosan meglökte, amikor várandós volt lányukkal.

A hírek szerint a válás perköltsége már egymillió fontra (csaknem 3,8 milliárd forint) rúg. Az is előfordult már, hogy Heather Mills önmagát védte egy-egy alkalommal, hogy megspórolja az ügyvédi díjat.