Részegen garázdálkodott a püspök

Infostart
2006. december 11. 06:29
Egy anglikán püspök a kelleténél többet ihatott egy fogadáson - állítja egy londoni Mercedes-tulajdonos, aki éjszaka a kocsijában talált rá az ősz hajú úriemberre, aki kidobálta az autóból a gyerekjátékokat, és hátrahagyta iratait. A püspök, aki betörte fejét a járdán, mikor kiráncigálták az autóból, azt állítja, hogy kirabolták, és nem emlékszik semmire.

Egy Dél-Londonban élő nő beszámolója szerint arra lettek figyelmesek, hogy megszólalt az autójuk riasztója. Amikor élettársa kiment a kocsihoz, egy ősz hajú férfit talált a hátsó ülésen, aki kisfiuk játékait dobálta ki éppen a kocsiból.

Amikor kirángatták az autóból, a férfi a járdára esett és beütötte a fejét, ám azt nem várta meg, hogy orvost hívjanak hozzá. Amikor megkérdezték tőle, hogy mit csinál, azt mondta, hogy ő Sotuhwark püspöke.

A kocsi tulajdonosai később valóban találtak egy táskát a kocsi hátuljában, amelyben a püspök személyes dokumentumai voltak. Mikor utánanéztek, hogy néz ki a püspök, rá kellett jönniük, hogy valóban ő volt az, aki részegen beült a kocsijukba.

A püspök hazaérkezése után ugyanakkor azt állította, hogy kirabolták. Szóvivője a hét végén azt mondta: "a püspök úr valóban ivott egy pohár bort, de nem emlékszik arra, hogy berúgott volna. Mint ahogy arra sem, hogy egy idegen autóban hagyta volna iratait".