Kollégáját bírságolta meg egy parkolóőr

Infostart
2006. december 2. 08:42
Egy brit parkolóőr kénytelen volt megbírságolni saját kollégáját, egy felháborodott autós ugyanis addig nem tágított, amíg meg nem büntette a parkolási cég tilosban álló autóját is.

Keith Bee nem hitt a szemének, amikor azt látta, hogy egy parkolóőr tilosban rakta le céges autóját, majd elindult megbüntetni a többi szabálytalanul parkoló gépkocsit.

A 30 éves férfi, aki éppen aznap reggel vett ki postaládájából egy borsos parkolási büntetésről szóló értesítést, megkereste a parkolóőr kollégáját, és felszólította, hogy büntesse meg.

Hogy biztosra menjen, a férfi ott állt a parkolóőr mellett egészen addig, amíg rá nem tette a büntetést kollégája szélvédőjére.

Keith Bee a biztonság kedvéért mobiljával még képet is készített arról, amint a parkolóőr a kocsi mellett kinyomtatja a büntetést.

A doncasteri önkormányzat azonban azt mondja: a parkolóőr szabályosan parkolt, mivel "kulcsfontosságú biztonsági eszközöket" kellett kirakodnia. Az illetékes szerint a parkolóőr csak azért büntette meg kollégáját, hogy elkerüljön egy esetleges konfliktust.