A pornómogul beismerte: "felajánlották Britney Spears szexvideóját"

Infostart
2006. november 17. 05:37
Egy vezető pornómogul kijelentette, hogy két nappal azután, hogy bejelentette válási szándékát, valaki felajánlotta neki a Britney Spearsről készített szexvideót.

David Hans Schmidt biztos abban, hogy létezik a Britney Spears és válófélben lévő férje, Kevin Federline szexuális együttlétét megörökítő felvétel.

Márpedig a pornómogul alighanem tudja miről beszél, hiszen korábban ő hozta nyilvánosságra több hollywoodi sztár (a többi között Collin Farrell és Jamie Foxx) hasonló felvételét.

"Két nappal azután, hogy Britney beadta a válókeresetet, egy személy felvette velem a kapcsolatot, aki arra tett utalásokat, hogy a birtokában van egy digitális felvétel Britney Spears és Kevin Federline szexuális együttlétéről" - mondta David hans Schmidt.

"A férfi elegendő nevet tudott és megfelelő számú résztvevő felet azonosított ahhoz, hogy kijelenthessük, a felvétel létezik" - mondta a pornómogul.

Britney Spears múlt hétfőn adta be a válókeresetet, amit másnap jelentettek be. Férjét erről sms-ben értesítette...

A héten kerültek nyilvánosságra egy állítólagos négy órás szexvideó állítólagos részletei. A felvétel a hírek szerint Britney Spears és Kevin Federline nászútján készült és jelenleg az (újabban énekesi babérokra törő) férfinél található, aki már kapott is egy 26 millió fontos (10 milliárd forintos) ajánlatot.