Paris Hiltont többször is megalázták - a sztárlét vége?

Infostart
2006. október 18. 05:21
Egy hónapon belül immár harmadszor nem engedték be egy A-listás partira Paris Hiltont. A dúsgazdag hotellánc-örököst elsősorban botrányairól és társasági életéről ismerik - lehet, hogy már nem sokáig...

Rossz idők járnak Paris Hiltonra, hiszen az amerikai hírességet csak az elmúlt egy hónapban immár a harmadik A-listás partira nem engedték be.

A közelmúltban énekesnővé avanzsált (és többek között erősen erotikus, egyes vélemények szerint pornográf videókat forgató) szállodalánc-örökösnőt ezúttal az Esquire Show House egyhetes los angelesi partiján volt nem kívánatos személy.

"Megmondták neki, hogy ne jöjjön el a csütörtöki megnyitóra. A szervezők nem akarják az ő 'fajtáját' látni" - mondta egy bennfentes. (Nézze meg Paris Hiltont meztelenül!)

A meglehetősen egyértelmű elutasítás alig pár héttel azután érte Paris Hiltont, hogy finoman eltanácsolták más hírességek new yorki bulijától.

A kisasszonyt akkor Ian Schrager Gramercy Park Hoteljébe nem engedték be, ahol mások mellett Orlando Bloom és Winona Ryder bulizott. Az indoklás szintén Paris Hilton botrányos előélete volt.

A harmadik eset szintén New Yorkban történt, ahol a Bungalow 8 klub kidobói közölték a hírességgel, hogy legnagyobb sajnálatukra telt ház van.

"Egyre szipogott, és azt hajtogatta, hogy ő Paris Hilton és nem érti: csak táncolni szeretne" - mesélte akkor egy szemtanú.