Brad Pitt: "három gyerek nem elég, egy egész focicsapatot akarok"

Infostart
2006. október 6. 06:10
Negyvenévesen, és apaként Brad Pitt sokkal világosabban látja az irányt, amelyet életében követni akar, mint bármikor azelőtt. Az amerikai filmsztár azt mondja: a gyerekek a munkájának is több értelmet adtak, hiszen tudja, hogy filmjeit egyszer ők is látni fogják. Nem is csoda, hogy nem elégszik meg a mostani hárommal, és még jó néhányat akar.

"Továbbra is fontos a munka, de sokkal fontosabb az, amikor hazamegyek a gyerekekhez" - hangsúlyozta Brad Pitt, akinek Angelina Jolie-val közösen egy édeslánya, és két örökbefogadott gyermeke van.

A mozisztár szerint az apaság nem hogy nehezebbé, inkább könnyebbé tett eletét. Míg korábban sokszor csak sodródott ahelyett, hogy kitűzött céljait megvalósította volna, most hatékonyan és gyorsan képes megcsinálni mindent, amit akar.

Brad Pitt nem is akar megállni háromnál. A színész, aki nagy focirajongó is, egy egész futballcsapatra valót szeretne, hogy - mint viccelődve megjegyezte - egyszer a Pitt 11-gyel indulhasson a foci vébén.

Elmesélte, hogy már be is íratta Maddox-ot a Los Angeles-i David Beckham Futball Akadémiára, és szívesen felvenné személyi edzőnek is fia mellé a brit focicsillagot, ha egyszer otthagyná a Real Madridot.