Újabb világsztár harcol a halálos kórral

Infostart
2006. szeptember 15. 09:02
A '60-as évek egyik legendás alakja, az énekes Marianne Faithfull bejelentette, hogy mellrákos. Mick Jagger egykori barátnőjét ugyanazok az orvosok kezelik majd, mint akik Kylie Minogue-t segítették a kór legyőzésében.

Az 59 éves Marianne Faithfull azután beszélt betegségéről, hogy kénytelen volt lemondani eredetileg jövő hónapra tervezett koncertkörútját. A '60-as évek legendás énekese bízik a gyógyulásban: "Ismét jól leszek majd, ha nem jobban, mint valaha. Szeretném biztosítani rajongóimat arról, hogy a jövő évi turné egyetlen hatalmas ünneplés lesz".

Marianne Faithfull szóvivője elmondta, hogy az énekesnőnél második hazájában, Franciaországban fedezték fel a daganatot és a szakemberek szerint minden esélye meg van a teljes gyógyulásra. A poplegendát ugyanaz az orvos csoport kezeli majd, mint akik Kylie Minogue gyógyulását is segítették.

Marianne Faithfull évekig próbált leszokni a cigarettáról. A hatvanas években ő volt a rock'n'roll királynője. Elsős slágerét, az As Tears Go By-t akkori szerelme, Mick Jagger és Keith Richards, a Rolling Stones tagjai írták.