Gyönyörű nők áttetsző ruhákban, csillogás és díjak

Infostart
2006. szeptember 7. 05:08
A szokásos hatalmas felhajtás kíséretében adták át Londonban a GQ magazin szokásos évi díjait. A díjazottak között volt Sir Paul McCartney, Justin Timberlake és Rod Stewart is, a show azonban főleg a gyönyörű nőkről szólt.

A hölgyek ellopták a showt a GQ magazin szokásos évi londoni díjkiosztóján. Az igazán impozáns színhelyen, a brit fővárosban található Királyi Operaházban megrendezett eseményen ugyanis több gyönyörű színésznő - köztük a Dr Who-ban látható Billie Piper - is megjelent.
/>
/>Aki viszont nem ment el, az az Év emberének választott Sir Paul McCartney volt. Döntése talán nem meglepő, hiszen nehéz hónapok állnak mögötte, válófélben lévő feleségéről ugyanis kiderült pornós múltja.
/>
/>Az est legnagyobb sztárja így Justin Timberlake volt, legalábbis ami a bevonulást illeti. Az énekes ugyanis divatosan eléggé későn érkezett ahhoz, hogy mindenki rá figyeljen.
/>
/>Nagy feltűnést keltett az Életműdíjjal kitüntetett Rod Stewartot elkísérő Penny Lancaster is, elsősorban kissé áttetsző ruhája miatt.
/>
/>

/>