Meztelen rabszolgaként élt nyolc éven át

Infostart
2006. szeptember 6. 08:46
Egy brit nő azt állítja, hogy nyolc éven át tartotta rabszolgaságban volt sógornője. Az áldozat szerint meztelenül kellett házimunkát végeznie, nehogy megszökjön a házból. A sógornő mindent tagad, szerinte a 26 éves lány csak kitalálta az egészet.

Veronica Sandeman a bíróság előtt azt vallotta: volt sógornője rendszeresen éheztette és ütötte, volt hogy szegecsekkel kivert övvel.

A házban, ahol minden háztartási munkát neki kellett elvégeznie, csak egy pár cipőt viselhetett, nehogy eszébe jusson megszökni.

A 26 éves lány azután költözött bátyjához - aki akkor még együtt élt Antonia Pearson-Gaballonie-val, a megvádolt sógornővel -, hogy összeveszett szüleivel.

Amikor bátyja és sógornője elváltak, Antonia Pearson-Gaballonie a családnak azt mondta, hogy Veronica a házban marad az ő felügyelete alatt.

Egy 2004 karácsonyi veszekedés után, amikor a volt sógornő új férje asszisztálásával egy késsel megfenyegette Veronicát, és a lány szerint meg is szúrta az arcát, kiküldték a garázsba rendet rakni.

Itt talált egy zacskó régi ruhát, amelyet magára öltve átmenekült a szomszédba - mesélte a bíróságon Veronica Sandeman.

Antonia Pearson-Gaballonie tagad minden vádat, védője szerint a lány csak kitalálta a történetet, és a testén talált sebeket, zúzódásokat barátja okozta.