Pert nyert a "veszélyesen vékony" sztár

Infostart
2006. július 22. 07:06
A legtöbb nő boldog lenne, ha a bikiniszezon előtt fogyna egy kicsit. A sztárok ebben is különböznek az átlagemberektől. Néha perre mennek azért, mert egyes lapok betegségnek tulajdonítják (egyébként a média által elvárt) soványságukat.

A legújabb híresség Kate Hudson amerikai színésznő, aki rágalmazás miatt beperelt egy amerikai bulvárlapot, amiért azt írta róla, hogy veszélyesen vékony.

A lap akkor azt írta a 27 éves színésznőról, hogy rendellenesen étkezik. Össze is veszett már édesanyjával, Goldie Hawnnal egy 2005-ben készült fotó miatt, amely "fájdalmasan vékonynak" láttatja a színésznőt.

A filmcsillag, és édesanyja megnyerte a pert. Ügyvédjük azzal érvelt, hogy a Kate Hudsonről kialakított kép rossz fényt vet a színésznőre, holott az abban az időszakban készült más fényképeken már ragyogóan néz ki.

Az egyik divatmagazin korábbi főszerkesztője, Marcelle D'Argy-Smith arra az elletmondásra mutatott rá, hogy míg a hírességeken nagyon nagy a nyomás az alakjuk megőrzése miatt, addig sokszor éppen emiatt vádolják meg őket étkezési rendellenességgel.

Korábban Victoria Beckham, Teri Hatcher, Lindsay Lohan és Keira Knightley is támadások kereszttüzébe került.