Nyitókép: MTI/EPA/Stuart Brock

Balesetek, torlódások mindenhol

Infostart / MTI
2024. augusztus 10. 11:40
Baleset miatt lezárták az M1-es autópálya belső sávját Biatorbágynál.

Baleset miatt lezárták az M1-es autópálya belső sávját Biatorbágynál a Győr felé vezető oldalon. A forgalom az M0-stól torlódik - írta az Útinform a honlapján szombaton.

A katasztrófavédelem közlése szerint utoléréses balesetet szenvedett két gépkocsi a 19-es kilométerszelvényében. A járművekben összesen nyolcan utaztak. Már az M0-stól torlódik a forgalom. Jóval távolabb a 101-es Nagyszentjános-Bőny csomópont ás az M19-es csomópont között az erős forgalom miatt lassú az előrejutás. Ettől távolabb a Győrt elkerülő szakaszon a 128-as km-nél karbantartási munkák miatt zárták le a belső sávot. A torlódás mértéke 5-6 km. Valamint a főváros felé egy korábbi baleset miatt, a 39-es Bicske és a 27-es Herceghalom csomópont között lassult le a forgalom.

Az M3-ason az M25-ös autóút csatlakozásánál levő terelésben lassú az előrejutás a Miskolc felé vezető oldalon. Az M5-ös autópályán, Szeged felé baleset miatt zárták le a külső sávot, Örkény és Lajosmizse között az 57-es km-nél. A torlódás a 3-km-t megközelíti - írta az Útinform.

Az M7-esen pedig a 21-es kilométerszelvényénél, Tárnok térségében, a Balaton felé vezető irányban ütközött két gépkocsi, írta a Katasztrófavédelem. Az ütközést követően az egyik jármű a belső sávban, a másik a leállósávban állt meg, az érdi hivatásos tűzoltók mindkét kocsit áramtalanították. A baleset miatt egy sávon halad a forgalom az érintett pályaszakaszon, a torlódás jelentős.