Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

A tábortűzbe vetette magát egy fesztiválozó Ozorán

Infostart
2024. augusztus 5. 17:17
Az öngyilkos fesztiválozó életét nem tudták megmenteni.

Egy résztvevő halálos égési sérüléseket szenvedett az Ozora Fesztiválon – írja a Telex a Budapesti Rendőr-főkapitányság információira hivatkozva.

A portál úgy tudja, hogy egy külföldi fesztiválozó a tábortűzben égett meg. Ezt a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette, és hozzátették, hogy a baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja. A BRFK szerint bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

A szervezők azt írták, hogy egy Szingapúrból érkezett vendég kísérelt meg öngyilkosságot a tűzbe ugrással, mentésére perceken belül megérkeztek a biztonsági- és mentős kollégák.

„Napokig küzdöttek az életéért az orvosok, de sajnos nem tudták megmenteni. A tűz körül 2 méteres vaskerítés van, azon képtelenség véletlenül beesni, de még bemászni is szinte lehetetlen” – írták. Hozzátették, hogy korábban, több mint tíz évvel ezelőtt is történt egy hasonló eset a fesztiválon, de akkor sikerült megmenteni a tűzbe ugró életét. A tűz körüli kerítést rögtön ezután építették.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!