Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Mogyoródon tömörülnek most a rendőrök

Infostart / MTI
2024. július 19. 10:02
A Hungaroringre sokan érkeznek a következő napokban, emiatt az M3-as autópálya irányából Mogyoródra, de nem a Hungaroringre tartó autósokat a rendőrség arra kérte, hogy lehetőség szerint Szada felé hajtsanak le a sztrádáról.

Folyamatos a fokozott rendőri jelenlét Mogyoród térségében a péntek reggel megkezdődött Forma-1-es Magyar Nagydíj versenyhétvégéjén - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A rendezvényre sokan érkeznek a következő napokban, emiatt az M3-as autópálya irányából Mogyoródra, de nem a Hungaroringre tartó autósokat a rendőrség arra kérte, hogy lehetőség szerint Szada felé hajtsanak le a sztrádáról.

Azoknak a nézőknek, akiknek nem a versenypálya főbejárata közelében lévő helyre szól a jegyük, azt tanácsolták, hogy a Hungaroringet a 3-as főúton, Kerepes és Szilasliget felől közelítsék meg. Az M0-s autóút irányából érkező autósoknak az M31-es autópálya, majd a 3-as főút vagy az M3-as autópálya útvonal használatát javasolták.

A rendőrség azt kérte, hogy a verseny helyszínére indulók előzetesen tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről, a pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon pedig vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrtábort állított fel a verseny idejére Mogyoródon, a pálya melletti parkolóban. A bejelentéseket a nap 24 órájában személyesen vagy telefonon is fogadják. Az ideiglenes rendőrtábort a +36 30/150-8401-es és a +36/28 444-459-es telefonszámon lehet elérni.