Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Felidézte, mire emlékszik az Árpád hídi balesetből a vétlen taxis, aki azóta is kórházban van

Infostart
2024. július 9. 17:31
A Suzukiba belerohanó taxis volt a baleset egyik súlyos sérültje, most elmondta a sajtónak, mire emlékszik a történtekből és milyen sérüléseket szenvedett az ütközés következtében.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, múlt hét szerda éjjel három gépjármű ütközött az Árpád hídon, miután egy férfi ámokfutásba kezdett egy ellopott taxival. A balesetben az elkövető meghalt, amikor összeütközött egy vétlen Suzukival. A kocsiba belerohant még egy mögötte jövő taxi is. Ennek sofőrje szólalt meg. Az intenzív osztályt már elhagyhatta, de jelenleg is kórházban ápolják és még oxigénmaszkot kell viselnie. A Blikknek elmondta, hogy az ütközésben többek között

szegycsonttörést, belső sérüléseket, agyrázkódást, izomhúzódásokat szenvedett, valamint jó néhány sebet is szerzett.

Felidézte: az utasai ki tudtak szállni, ő viszont beszorult a csúnyán összetört járműbe, ki kellett onnan vágni. Az ütközés előtti percekre egyáltalán nem emlékszik, csak a becsapódás pillanata égett a memóriájába. A kiérkező mentős hangját sem felejti el, ahogy azt mondja: "három halottunk van".

A taxis azt is elárulta, hogy egy ideig még hallotta az utasai hangját, utána azonban elájult és csak a kórházban tért magához.