Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Bérletet vezet be a Wizz Air – itt vannak a részletek

Infostart
2024. június 12. 06:52
Egy éven keresztül rögzített jegy- és poggyászárat biztosít az előfizető utasoknak a légitársaság. A havi díjas szolgáltatással sokat spórolhatnak a rendszeresen utazók.

A Wizz Air bejelentette, hogy Magyarországon is elérhetővé válik előfizetéses alapú szolgáltatása, a WIZZ MultiPass, melynek köszönhetően az utasok egy évig rögzített jegy- és poggyászáron utazhatnak Budapestről vagy Debrecenből – írja a Telex.

Az érintett útvonalakat havi rendszerességgel lehet kiválasztani. Az előfizetők állandó áron juthatnak hozzá a jegyekhez, illetve adhatják fel poggyászaikat. Mindez azt jelenti, hogy a repülési költség nem függ a szezonalitástól vagy az árak dinamikus alakulásától.

Egy oda-visszaútra szóló repülőjegyért 48890 forintot kell kifizetni, tehát egy éves bérlet 600 ezer forintba kerül – ha nem adunk fel poggyászt.

A Wizz Air várakozásai szerint idén akár 30-40 százalékot is megtakaríthatnak a legnépszerűbb nyári úti célok jegyárából az utasok. A nyári főszezon mellett azoknak is sokat segíthet az új szolgáltatás, akik rendszeresen repülnek Magyarországról.