Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Arcra esett egy asszony Óbudán a szavazókörben

Infostart
2024. június 9. 14:25
Sorra jönnek a hírek a kisebb nagyobb balesetekről, amelyek a választások helyszínén történnek. Van köztük vicces, de van, amelyik veszélyesnek tűnik. Mindegyiket nagyon komolyan veszik.

Egy idős hölgy elvesztette az egyensúlyát a szavazókörben, arca és a szája is megsérült. Mentőt hívtak hozzá, megvizsgálása után a Honvéd kórházba szállították.

Szintén egészségügyi probléma volt Gödön. A 3. számú szavazókörében a központilag kinevezett jegyzőkönyvvezető rosszul lett, így helyette új jegyzőkönyvvezető állt munkába.

Amit talán nem volt igazán súlyos, sőt, egy kicsit vicces is lehetett, hogy Felsőpakonyban egy választópolgár a szavazófülkében elesett,

a fülke elborult.

A választópolgár segítséggel felállt,és távozott – írja a valasztas.hu.

Ami viszont inkább nevetséges lehetett, hogy Szatymazon egy állampolgár bejelentette, ő érkezett először a szavazóhelyiséghez. A szavazóhelyiség nyitásakor a jegyzőkönyvvezető arról tájékoztatta, hogy a már szintén várakozó másik szavazó lesz az első szavazó. Az állampolgár ezt sérelmezte.

Komádiban a szavazatszámláló bizottság elnöke a szavazókör folyosóján elesett. A bal könyöke kifordult. Törés gyanúja miatt hívtak hozzá mentőt. A szavazást nem kellett felfüggeszteni.

Fotónk illusztráció.