Nyitókép: Berezko/Getty Images

Rosszul indul az "iskolai" hét, baleset baleset hátán

Infostart
2023. szeptember 4. 09:06
A Pesti úton két autó karambolozott, az M3-ason egy teherautó ütközött a hídpillérnek.

Frontálisan karambolozott két személygépkocsi Budapest XVII. kerületében, a Pesti úton, az M0-s autóút lehajtójánál – tájékoztatott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egység áramtalanította a járműveket, amelyekből nagy mennyiségű hűtőfolyadék került az úttestre. A helyszínen vannak a mentők is.

Az Útinform friss hírei alapján az M0-s keleti szektorában, Gyál téréségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon is baleset történt. Mint olvasható, a 35-ös km-nél forgalomkorlátozásra kell számítani, a torlódás meghaladta a 15 km-t. A nézelődők miatt az ellenkező oldal forgalma is lassul. Távolabb, Csömör térségében, a 63-as km-nél, az M3-as autópálya felé vezető oldalon szintén baleset történt, a sérült járművek a belső sávot foglalják el, itt megközelítőleg 6 km-es a torlódás.

Ugyancsak baleset bénítja az M3-a autópályát, ahol a híd pillérének ütközött egy teherautó nyitva maradt daruja a 12-es kilométerszelvényénél, Budapest XV. kerületében, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A baleset miatt forgalmi akadály alakult ki, ennek megszüntetésén a fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak – közölte a OKF.