Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Balatonról Budapestre? Kerülőutakon érdemes autózni!

Infostart
2023. július 30. 14:55
Nagyon erős a forgalom az M7-es autópályán, sok a torlódás.

Az M7-es autópályán, sokan tartanak a főváros irányába, ezért a Zamárdi és Szabadbattyán közötti szakaszon rendkívül erős a járműmozgás, szakaszos torlódás, lassulás tapasztalható, ezért hosszabb menetidővel számoljanak!

A párhuzamosan futó 7-es főúton is telítettek a sávok, szakaszos torlódások alakultak ki a Zamárdi és Lepsény közötti szakaszon.

Az északi partról felől, aki teheti a 8-as főúton kerüljön Székesfehérvárig!

Az M1-es autópályán Tata térségében, a 60-as és a 67-es km között valamint Győr elkerülő szakaszán, a 104-es és a 114-es km között felújítási munka folyik. Mindkét munkaszakaszon, terelésre és sávlezárásra számítsanak. Mindkét irányba torlódik a forgalom.

Valamint kicsit távolabb, Budapest felé az 54-es km-nél lévő Harkályos pihenő után és Herceghalomnál az erős forgalom miatt szintén telítettek a sávok, lassulás tapasztalható.

Az M3-as autópályán, Kál térségében, a 97-es és a 104-es km között, valamint a mezőkövesdi szakaszon, a 123-as és a 129-es km között tart még a burkolatfelújítás. Hétfő reggelig érvényben van a hétvégi forgalmi rend, így Vásárosnamény irányába egy sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján autózhatnak, Budapest felé továbbra is két sáv járható.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!