Nyitókép: Pixabay

Magyar hírességek kampányolnak a maszkviselés mellett

Infostart
2020. szeptember 13. 09:41
Egyre több ismert ember tölt fel az internetre maszkviselésre ösztönző videókat.

A kampányhoz csatlakozott mások mellett Vincze Lilla, Zalatnay Sarolta, Csík János és Nagy Feró is. Ők mind azt mondják, hogy a maszk használatával tudjuk a legtöbbet tenni a fertőzés ellen – írja a hirado.hu.

Sokan talán elfelejtik, hogy a maszkot nem csak magunk miatt, hanem mások miatt is hordjuk, hogy óvjuk az egészségüket. Vincze Lilla és zenekara már javában készül az új lemezre, de a dallamok és a ritmusok mellett kiemelt figyelmet fordítanak a maszk viselésére is.

A stúdió előterében a zenészek szigorúan takarják a szájukat és az orrukat, ezzel óvva egymás egészségét. A felvétel során fontos szabály az is, hogy egyszerre csak egy személy tartózkodjon a rögzítőben. Ebben az esetben nem kötelező a maszkot viselnie.

Boltok, szórakozóhelyek, vendéglátóhelyek – ezeken a helyeken is fokozottan oda kell figyelni a higiéniai előírások betartására. Zárt helyeken nem csak az ott dolgozóknak kötelező a maszkviselés, de a látogatóknak is. Ugyanilyen fontos a maszkok helyes használata is, az orr és a száj teljes takarása.