Nyitókép: Forrás: Facebook, Varga Mihály

Adománnyal érkezett Varga Mihály az idősotthonba – videó

Infostart
2020. május 7. 09:10
300 liter tejet és 300 kiló lisztet szállított a miniszter Óbuda korábbi vezetőjével a III. kerületi C.A.T. Idősotthonba a Szatmári Malom jóvoltából.

A jászberényi székhelyű vállalkozás több millió forint értékű élelmiszeradományt ajánlott fel II. és III. kerületi szociális intézmények számára – derült ki a Varga Mihály által a közösségi médiában megosztott videóból. Az adományok egy részét a pénzügyminiszter Óbuda korábbi polgármesterével, Bús Balázzsal közösen szállította le és adta át a C.A.T Idősotthon lakói számára.

Mint az a felvételen elhangzik, a koronavírus-járvány idején a fertőtlenítőszerek és eszközök beszerzése miatt az idősotthon kiadásai is megnövekedtek, így szükség van minden adományra. Az intézmény vezetője szerint a mostani adománynak hála, valamint a miniszter segítségével korábban beszerzett maszkok valóban hozzásegítették őket ahhoz, hogy nincs fertőzött beteg az otthonban.

A III. kerületi C.A.T. Idősotthonba 300 kilogramm liszt és 300 liter tej érkezhetett a Szatmári Malom Kft. felajánlásából, amellyel száz idős ellátottnak és a róluk gondoskodó 50 fős személyzetnek tudnak segíteni. Varga Mihály végezetül a nevükben is köszönetet mondott a nagylelkűségért.