Akkor is jár a jóvátétel, ha interneten vettük a hibás árut - lapszemle

Infostart
2019. január 31. 07:29
A Magyar Idők azt írja, hogy a Borsod megyei cigányvajda szerint Sneider Tamásnak nincs helye a közéletben. az LMP elfogadhatatlannak tartja a Sneider Tamásról napvilágra került felvételeket - számol be a Népszava. A Portfolio szerint a jegybank monetáris politikájának küszöbön lévő szigorítását belengető nyilatkozat kisebb lavinát indított el.

A Magyar Idők azt írja, hogy a Borsod megyei cigányvajda szerint Sneider Tamásnak nincs helye a közéletben, és nem azért, mert a Jobbik elnöke, hanem azért, amit a cigánysággal kapcsolatban mondott, illetve amiket előtte tett. A baloldal lemondhat a cigányok szavazatáról, ha a Jobbikkal szövetkezik - mondta a lapnak Lakatos Attila, aki arra kéri a pártokat, hogy ne működjenek együtt Sneider Tamásékkal, mert szélsőségesek.

A Népszava is erről a témáról ír. A lap felidézi, hogy az LMP elfogadhatatlannak tartja a Sneider Tamásról napvilágra került felvételeket, ugyanakkor az ellenzéki párt február 23-án és 24-én tartandó kongresszusán napirendre kerül az a javaslat, hogy az LMP közös listán induljon a Jobbikkal az európai parlamenti választáson. Korábban a Jobbik elnöke sem zárta ki ezt a lehetőséget.

A Portfolio azt írja, a Magyar Nemzeti Bank monetáris politikájának küszöbön lévő szigorítását belengető nyilatkozat két héttel ezelőtt kisebb lavinát indított el. A külföldi devizapiaci spekulánsok valósággal széttépték a forintot, ami új több hónapos csúcsra kapaszkodott az euróval szemben - fogalmaz a portál szerzője.

A Pénzcentrum arról ad hírt, hogy az Európai Parlament és az Európai Tanács megállapodásának köszönhetően a fogyasztók akkor is jogosultak jóvátételre, ha interneten vásároltak hibás terméket. Az ilyen árut meg kell javítani, ki kell cserélni, vagy vissza kell adni vevő pénzét.