Nyitókép: Varga György

Utasai véleményére kíváncsi a MÁV-Start

Infostart / InfoRádió - Harangozó Éva
2018. szeptember 15. 15:30
Decemberben megváltozik a MÁV-START üzletszabályzatának több pontja. Ezt a társaság közzéteszi a honlapján, és szeptember 22-ig bárki véleményezheti.

A MÁV-Start azért tette közzé az üzletszabályzat tervezett módosításait, hogy megfeleljen a jogszabályi előírásoknak, valamint azért, mert a változásokkal kapcsolatban kíváncsi az utasok véleményére, javaslataira - mondta Lőcsei Virág, a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatója.

Az üzletszabályzat módosításának tervezetét itt olvashatják. Az utasok észrevételeiket, javaslataikat Szeptember 22-ig az uzletszabalyzat@mav-start.hu email-címre küldhetik el.

A vasútvállalat minden észrevételt megvizsgál, és az elfogadható javaslatokat beszerkeszti az üzletszabályzatába,

amelyet azt követően jóváhagyásra benyújt az Innovációs és Technológiai Minisztérium vasúti igazgatási szervének. Ez a szervezet, amely jóváhagyja a végleges üzletszabályzatot, innentől válik hivatalossá - tette hozzá Lőcsei Virág.

A változások megkönnyítik az utasok életét

Az üzletszabályzatban szürkével vannak jelölve azok a pontok, ahol módosítás várható, így könnyebben megtalálják az utasok.

"Olyan változtatásokról van szó, amelyek megkönnyítik az utasok életét, vagy ahol pontosítani kell az értelmezhetőség kedvéért. Haladni kell a korral, az újabb és újabb kihívásokra meg kell adni a válaszokat. Ezt tettük most meg.

Nagyon fontos, hogy az utasokat a folyamatba mindig bevonjuk, hiszen ők állnak a másik oldalon"

- emelte ki MÁV Zrt. kommunikációs igazgatója.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Utasai véleményére kíváncsi a MÁV-Start
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást