Tömegkarambol az M7-es autópályán

Infostart
2018. augusztus 30. 11:08
Kilenc jármű karambolozott az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán. Teljes szélességében lezárták az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalát, a 98-as kijáratnál a rendőrség kitereli a forgalmat, jelentős torlódásra számítsanak! Félpályán lezárták az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalát is.

Ráfutásos balesetet szenvedett egy murvát szállító kamion, egy kisteherautó, két kisbusz és öt gépkocsi csütörtök délelőtt az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 102-es kilométernél.

Az ütközés következtében a kamion az út menti szalagkorlátot is átszakította. A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

A munkálatok idejére a sztráda Letenye felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében, míg Budapest felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

A főváros felé is akadozva haladnak a járművek. A 98-as sóstói kijáratnál a rendőrség kitereli a forgalmat, jelentős torlódásra számítsanak - figyelmeztet az Útinform.